STRIPPENKAART
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van boeken, publiciteitscampagnes en huisstijlen. We hebben een grote hang naar typografie en hebben zowel technisch, inhoudelijk als creatief veel expertise en ervaring. Wij zijn technisch handig en vinden altijd een oplossing.
ONZE STRIPPENKAART
Je kunt de strippenkaart inzetten voor verschillende grafische werkzaamheden. De 'kleine klusjes' die blijven liggen of waar u technisch niet uitkomt. Of u wilt gewoon dat het er eens goed uitziet! Neem vooral contact op. We rekenen per wijziging minimaal één strip. Eén strip staat voor 30 minuten. Zie hieronder een greep uit de mogelijke werkzaamheden.
Online content
Goed content design zorgt ervoor dat je boodschap in een oogopslag duidelijk is, dat je mensen triggert en dat mensen sneller vinden wat ze zoeken. Wij maken websitebanners, gifjes, narrowcastings, advertenties, social feed en al uw andere online uitingen in alle gewenste formaten.
Website content plaatsen of wijzigen
Als je een website hebt met een gebruiksvriendelijke cms, zoals wordpress, kunnen wij kleine aanpassingen voor u doen als u daar geen tijd voor hebt of er technisch niet uitkomt. Denk hierbij aan: content plaatsten, teksten of afbeeldingen wijzigen, kleuren aanpassen, typografie aanpassen, toevoegen van pagina's, headers en banners. Een strippenkaart is niet bedoeld voor het technisch onderhoud van sites, maar voor aanpassingen of toevoegingen van content.
Nieuwsbrief template
Wil je een fraaie nieuwsbrief versturen in je eigen huisstijl? Werk je met Mailchimp, Mailpoet of een ander programma? Lever ons de tekst en het beeld aan en wij ontwerpen een template en zorgen dat je volgende nieuwsbrief in een mooie opmaak verstuurd wordt.
Presentaties (keynote / ppt)
Wilt u dat uw presentatie er professioneel uitziet en blijft hangen bij uw publiek? Heeft u een sjabloon nodig in uw huisstijl waar u vervolgens zelf weer mee verder kunt? Wij geven graag vorm aan uw presentatie in PowerPoint of Keynote. Op basis van uw wensen en richtlijnen ontwerpen wij uw presentatie en helpen u om de aandacht van uw publiek vast te houden, duidelijkheid te scheppen en structuur aan te brengen.

Bestandsomzetting en technische ondersteuning
Wilt u iets aanpassen in een pdf, maar lukt dat niet? Of wilt u een aantal bestanden samenvoegen of krijgt u een wordbestand niet geopend omdat het een oude versie is? Wij zijn technisch handig en vinden altijd wel een oplossing. We kunnen documenten en afbeeldingen converteren naar gewenste bestandsindelingen, logo's oppoetsen of afbeeldingen bewerken. Ook kunnen we adviseren wat, waar en wanneer te gebruiken.
Drukwerk
Drukwerk is bij uitstek een goed middel om uw doelgroep te bereiken. Wij kunnen vrijwel alles voor u vormgeven. o.a. flyers, brochures, briefpapier, enveloppen, affiches, ansichtkaarten. We hebben een goede relatie met professionele drukkers en gaan altijd voor de hoogste kwaliteit drukwerk.
Visueel verslag van uw online meeting
Heeft u een online meeting en wilt u daar een visueel verslag van dat u kunt delen met uw collega's, partners of klanten? Wij luisteren mee met de meeting en vangen de kern van de brainstorm, vergadering of creatieve sessie en geven die vervolgens vorm in een visueel verslag.
Een concreet resultaat na een meeting vol ideeën (alleen mogelijk met strippenkaart L).
Kies uw strippenkaart
U kunt kiezen uit drie soorten strippenkaart (S, M, L). S staat voor 2,5 uur, M voor 5 uur en L voor 10 uur.
S
5 strippen à 30 minuten
€150
+ 21% btw
2,5 uur

Je kunt de strippenkaart inzetten voor verschillende grafische klussen. Er wordt per wijziging minimaal één strip gerekend. Eén strip staat voor 30 minuten grafische werkzaamheden.
BESTEL
L
20 strippen à 30 minuten
€500
+ 21% btw
10 uur

Je kunt de strippenkaart inzetten voor verschillende grafische klussen. Er wordt per wijziging minimaal één strip gerekend. Eén strip staat voor 30 minuten grafische werkzaamheden.
BESTEL
Strippenkaart S
€150 + 21% btw
Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden voor grafische diensten en met ons privacybeleid.
Strippenkaart M
€275 + 21% btw
Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden voor grafische diensten en met ons privacybeleid.
Strippenkaart L
€500 + 21% btw
Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden voor grafische diensten en met ons privacybeleid.
BETAALWIJZEN
U kunt een strippenkaart bestellen via bovenstaande bestelknoppen. Wij sturen u dan een factuur toe en nemen contact met u op over de gewenste werkzaamheden.
BENODIGDHEDEN
Hoe meer wij weten van uw bedrijf, hoe beter wij u kunnen helpen. Dus heeft u een stijlgids of weet u welke lettertypes of kleuren uw bedrijf gebruikt? Heeft u beschikking over de juiste bestanden, teksten en afbeeldingen? Dat scheelt een hoop uitzoekwerk. Hoe completer het pakket dat u kunt aanleveren, hoe sneller wij kunnen handelen en hoe minder strippen u verbruikt. Denk aan de volgende zaken:
Huisstijlgids
Lettertypes
Logobestanden - pdf, tiff, Ai, eps, SVG
Afbeeldingen
Kleurenpalet - rgb voor online, cmyk voor print/drukwerk en pms voor drukwerk
Deadline
BUREAU MERKWAARDIG
Sinds 2008 werken Daphne de Vries Anouk de l'Ecluse onder de naam Bureau Merkwaardig: een prijswinnend creatief ontwerp - bureau, gespecialiseerd in het visualiseren van de kern van een artistiek probleem. Bureau Merkwaardig initieert, onderzoekt en geeft vorm. Gespecialiseerd in boeken, huisstijlen en campagnes.
BROCHURES
ONLINE CONTENT
AFFICHES
WEBSITES
FLYERS
BOEKONTWERP
HUISSTIJL
BESTANDSOMZETTING
SPOEDKLUSSEN
Ook als u spoed heeft kunt u bij ons terecht. We werken graag onder enige tijdsdruk en kunnen snel handelen.
Bureau Merkwaardig
Haparandadam 7-D1
1013 AK Amsterdam
+31 (0)6 288 80 454
+31 (0)6 428 12 489

Onze studio bevindt zich in Broedplaats de Bonte Zwaan aan de Haparandadam in de Houthavens.