print design
Disrupted
Wij reageerden op de chaos rondom de pandemie met de serie Disrupted.
Ons werk in verstoorde tijden. Uiteengevallen en veranderd in nieuws. We
hebben de serie verwerkt tot allerlei mooie merchandise en deden een
beroep op u met de vraag of u wilde steunen door iets uit onze winkel aan
te schaffen.
Velen van jullie hebben daar gehoor aan gegeven en kochten een kalender, ansichtkaarten of een van de professionele museumprints. De memorysets en speelkaarten werden ook in fysieke winkels verkocht: in Mechato, de leukste speelgoedwinkel van Amsterdam op de Westerstraat en in Schaak- en
Go-winkel Het Paard op de Haarlemmerdijk die ons zelfs drie maanden lang hun etalage ter beschikking stelde.

Het produceren en gereedmaken voor verzending van alle bestellingen bleek meer werk dan wij hadden voorzien, het heeft ons financieel dan ook niet zoveel opgeleverd. Maar we waren wel even goed zichtbaar binnen ons netwerk en hebben onszelf lekker bezig gehouden.
Onze grootste steun en toeverlaat is al jaren, maar zeker ook in deze tijden, Pantheon Drukkers uit Velsen-Noord. Zij hebben alle producten uit onze winkel gedrukt en geproduceerd. Zij drukken o.a. voor het Mauritshuis, de Bezige Bij en Calefax. Ze denken actief mee vanaf het begin en zorgen er vanuit hun expertise voor dat al hun drukwerk zonder uitzondering onderscheidend en van de hoogste kwaliteit is. Pantheon Drukkers maakt het mooiste drukwerk.